Najpoznatiji internet bot SDA, Jasmin Mulahusić, uskoro će postaviti svoju prvu samostalnu izložbu u Sarajevu, tačnije u centrali SDA. Mulahusić će kroz najbolje radove napraviti presjek svoje dosadašnje karijere.

“Ja kao vodeći autor lažnih fotošopiranih fotografija koje samo šire dezinformacije i spin, smatram da je potrebno da dosadašnji rad krunišem izložbom i da javnost na jednom mjestu vidi moje najbolje radove. Pogube se vremenom fotografije na internetu, ljudima je mrsko skrolati, a ovako mogu pogledati one najbolje radove, kojima sam najbolje ukaljao lik i djelo političara iz Trojke. Naravno najveći broj fotografija je posvećen Dini Konakoviću, ali tu su i ostali glavni akteri naše priče”, rekao je konceptualni fašistoidni umjetnik, Jasmin Mulahusić.

Izložba je organizovana od strane rukovodstva SDA, s ciljem promovisanja svoje propagandne mašinerije novim članovima i simpatizerima stranke.

“Potrebno je da naša mladež i budući kadrovi znaju šta smo sve spremni bili uraditi za stranku, koje smo metode koristili i da smo tako dovitljivi da u svakom zlu nađemo mehanizam za odbranu. To smo dokazali tokom agresije a dokazujemo i danas u miru, kada vodimo podjednako prljav rat. Ponosan sam na Jasmina i njegov radi, ali prije svega privrženost stranci koju svakodnevno pokazuje”, rekao je predsjednik SDA, Bakir Izetbegović

Ulaznica za izložbu će koštati 10 KM, a sav prihod ide u humanitarne svrhe, tačnije kao donacija predsjedniku stranke koje je trenutno jako socijalno ugrožen.