Djevojka M.N. iz Niša, prije 15 godina dok je još bila tinejdžerica, negdje na staroj Niškoj tvrđavi izgubila je nevinost. Kako je izjavila za blic.rs, bila je tu noć s društvom, malo su se opijali uz nekoliko flaši vodke, a kada se ujutro probudila i došla kući shvatila je da je izgubila nevinost.

”Pokušala sam se kasnije vratiti i pronaći, no prijateljice su mi rekle da je uzalud, da je nikad neću pronaći.” kaže M.N. sa suzama u očima i dodaje: ”Prvih 18. godina živjela sam sa nevinošću svaki dan. Bile smo najbolje prijateljice, sve smo skupa prošle. Rodile smo se skupa, pjevale, plesale, izazivale momke. I onda je jednog dana samo nestala i više se nikad nije vratila.”

M.N. prijavila se na emisiju Sve za ljubav kako bi pokušala pronaći davno izgubljenu nevinost i ponovno se sresti s njom. Iz produkcije kažu kako je sve moguće i kako su oni već rješavali i teže slučajeve. Želimo svu sreću M.N. u ponovnom susretu. “Volite nekog i neka neko voli vas” poručili su iz emisije Sve za ljubav.