Rezultati istraživanja koje se odvijalo u posljednjih nekoliko godina na prostoru Balkana prijete da uzdrmaju same temelje muzičkog neba, te da zauvijek promijene način na koji slušatelji posmatraju pjesme poput Anđele, Voli me i ne voli me i  Pogledi u tami.

Naime, prije nekoliko dana u medijima se pojavila vijest u kojoj predstavnici izvjesnog udruženja građana kom nismo mogli saznati ime, tvrde da muzički sladokusci na Balkanu zapravo godinama žive u zabludi, te da ne znaju da su zapravo Sergej Ćetković, Vlado Georgijev i Željko Vasić tri različite osobe koje samo imaju slične venorezačke pjesme.

Predstavnik udruženja K.L. koji želi ostati anoniman za naš portal je izjavio: “Mi smo godinama sumnjali da to zapravo nije jedna osoba, kako su nam mediji predstavljali, ali nismo bili sigurni. I onda smo krenuli da istražujemo i idemo na koncerte i skontamo ti mi tu da jebiga zvuče stvarno isto sva trojica i pjesme su im nekako iste, ali ne izgledaju isto. Dakle nisu ista osoba! Ovo je zavjera stoljeća!”

Komentar navedenih izvođača nismo dobili jer, kako kažu, oni samo vole i pjevaju, sa medijima ne komuniciraju.