Poznata influenserka iz Švrakinog SenaHida Mejkap123 prošle sedmice stavljena je u samu žižu javnosti nakon što su njeni fanovi shvatili da ne promoviše u svojim postovima Avonove proizvode. Naime, SenaHida ima svoj Youtube kanal, blog i Instagram profil, te se od nje, kao i od svake druge bitne influenserke, očekuje da promoviše određeni sadržaj kao što su to neupitno na svakom iole dobrom i bitnom blogu, Avon proizvodi.

Čuj ti nje, šta ona misli ko je? Treba neka? Ako Avon jedini pristaje da svima šalje što je moguće više proizvoda i gluposti onda očekujemo da ih svi promovišu. Ako se holo lakovi promovišu onda to svi rade jer je to trend i treba tako. Ona se sad našla praviti pametna i neće da radi posao za koji je realno jako dobro, u naturi, plaćena. Ja bih joj odmah zatvorila profile sve dok se ne nauči pameti i moralno etičkom kodeksu za da budeš influenserka na Balkanu” – ošto je izjavila Lana Šljokičasta, influenserka iz Općne Centar.

Vidno potresena SenaHida kratko je izjavila za naš portal da ne želi komentarisati događaj ali da zaista nije znala da sve što joj iko ikad kao poklon pošalje mora da promoviše, pa samim tim nije promovisala ni Avonove proizvode ali da će svoje ponašanje da popravi samo kako bi joj Instagram profil bio ostavljen na miru.