Lijepo vrijeme izmamilo je mnoge građane napolje tokom vikenda. Mnogi su uživali u šetnji gradovima širom BiH, a oni sa malo dubljim džepom mogli su uživati na nekoj od bh. planina. Influenceri iz naše zemlje savjetovali su građanima da iskoriste ovo lijepo vrijeme kako bi napravili dovoljan broj slika i tako se pripremili za zimu.

“Narod misli da je nama lako u životu i da smo objavljujemo neke tamo slike, ali nije tako. Mi se moramo pripremati i po nekoliko mjeseci unaprijed kako bi ostali i u trendu. Sad je lijepo vrijeme i to treba iskoristiti jer kad padne snijeg po nekom nepisanom pravilu mi objavimo jednu ili dvije snježne slike u toku jedne zime i to je to. Krvav je ovo posao i zbog toga se sad pripremamo kao neki što pripremaju zimnicu tako i mi slike”, rekao je Seo Hadžinusretović, poznatiji na Instagramu kao @seo_dance.

Mladi influencer dao je i građanima savjete da iskoriste ovo lijepo vrijeme i da kao i ona na vrijeme pripreme svoje slike za zimu.

“Gledao sam prognozu i neće još dugo biti ovako lijepo vrijeme. Ja ništa u životu ne radim pa slike mogu praviti i radnim danima, ali većina građana nema taj luksuz. Zbog toga ih savjetujem da se ovaj vikend što više slikaju kako bi se pripremili za zimu koja je po pravili skromna kada su slike u pitanju. Ako želite da ste u trendu i tokom zime ovo su ključni momenti koje treba iskoristiti”, dodao je @seo_dance.