Nakon jučerašnje sjednice skupštine Kantona Sarajevo, Elmedin Dino Konaković je dobio ponudu koju bi rijetko ko odbio.

“Ja sam nakon sjednice dobio poziv od njihovog menadžera, koji je upitao da li bi bio zainteresiran da radim s njima. Ponudili su mi uslove, i nevjerovatni su, ali sam se zahvalio. Moj izbor je politika, iako im se od srca zahvaljujem na ponudi i želim mnogo sreće u radu. Oni su dobri momci”, rekao je Konaković.

Kontaktirali smo i glavnu centralu Imperie, gdje smo nekako uspjeli da stupimo u kontakt s Jalom Bratom, koji je pokrenuo ovu inicijativu.

“Što ba, Dino je super momak! Bili smo stranačke kolege jedno vrijeme, ali to nije ni bitno. Gledao sam prenos skupštine i oduševio sam se kakav flow ima. Stvarno je talentovan i mislim da bi bio velika zvijezda. Dali smo mu čista srca ponudu, ali on je to odbio. Mi to poštujemo, voli svoj posao i želi da ga radi, to je super. Vrata Imperie će mu uvijek biti otvorena. A ima i fin temelj za bradu, još da malo pusti dobro bi se uklopio”, rekao nam je Jala Brat.

Dini je ponuđeno da repa backvokale Bubi Corelliju, koji slovi za jednog od najbržih repera na ovim prostorima. Teško da će Imperia naći neku zamjenu za Dinu Konakovića ali im želimo puno sreće u potrazi.