OVAN – Ovaj mjesec ćete biti najpitomiji na svijetu i skoro niko neće vidjeti vaše rogove koje imate od rođenja. Nema veze, iz nekog razloga ćete svima biti slatki i divni i fini sa sve tim rogovima. A do kada, to ne znamo, znamo samo da treba pustiti dok traje.

BIK – Ovog mjeseca očekujemo da ćete mnogo više pričati nego što inače pričate, to znači da ćete u toku dana progovoriti između i 100 i 200 riječi što u vašem slučaju označava ekstreman napredak u odnosu na trenutno stanje. Radite na vašim komunikacijskim vještinama bar ovaj mjesec.

BLIZANCI – Tokom mjeseca novembra blizanci će da čitaju mnogo raznolikih romana kako bi mogli da namaštavaju što bolje priče koje će moći da prodaju mnogobrojnim poznanicima koji ih zapravo i ne poznaju najbolje.

RAK– Vi ćete ovog mjeseca biti malo manja plačljivica nego što ste bili u prethodna dva mjeseca. Doduše ne očekujemo da će taj period dugo da traje budući da uskoro dolazi period Nove godine i Božića pa ćete, tako emotivni, kakvi ste sada, da plačete opet jer je neki lik iz nekog ljubavnog filma došao nazad po svoju davno izgubljenu ljubav iz djetinjstva.

LAV – Lavovi će ovog mjeseca da budu glavne baje u kafani. Budite se polako iz svog oktobarskog sna i spremni ste da ponovo budete u centru pažnje svake osobe planete Zemlje. Zagrmite najjače što možete i budite divlji i neukrotivi kao i inače, vaša jetra to može podnijeti!

DJEVICA – Vi ćete da budete naporni i dosadni svim ljudima sa kojima radite do te mjere da će fejkati bolovanje samo da ne slušaju vaše gluposti. Iskulirajte malo, niste najbitniji na svijetu.

VAGA– Sretan vam mjesec rođendana! Ovog mjeseca ćete da budete presretni jer ćete da slavite rođendan, a onda i malo tužni jer ste još stariji, a sve u vašim životima je ostalo isto. Jebiga, nakon tridesete to tako funkcioniše.

ŠKORPIJA – Škorpije ovaj mejsec neće da rade ništa pretjerano novo, vezagt ćete nepoznate žene na krevet, raditi s njima prljave seksi stvari i onda ćete nastavljati da živite svoj život kao da se ništa nije desilo. U suštini se vraćate u svoju normalu.

STRIJELAC – Strijelčevi će da budu iznenađujuće genijalni ovog mjeseca, valjda vam je neko bezobrazno odbrusio i postavio vas na vaše mjesto tako da vam neće pasti na pamet da budete bezobrazni. Bar ovih mjesec dana.

JARAC – Jarčevi će ovog mjeseca da uživaju u sopstvenoj samoći i osjećaju kako su sami sebi dovoljni. Doduše kao i svakog drugog mjeseca ali ovaj ćete baš da iskulirate.

VODOLIJA – Vodolijice će ovog mjeseca da budu u potpunoj penisobolji i to će svi oko njih da primijete. Ovaj znak će da fura neki svoj fazon i generalno nema potrebe da ga pokušavate da istrgnete iz tog svijeta. Vodolijama je ponekad potrebno da odu u svoj svijet

RIBE – Ribe će kao i uvijek da budu totalno bezvezan znak kom nećemo da pišemo horoskop.