OVAN – Ako ovaj mjesec ne budete izvodili bijesne gliste postoji šansa da se pomirite sa vašim dragim mužem i da živite u sreći i blagostanju. Ako ste single ostat ćete single.

BIK – Bikovi će u decembru da budu manje tvrdoglavi na očigled kompletne okoline i to će naravno da svima bude čudno, pa se tamo nekad krajem mjeseca očekuje ekspluzija zadržanog bijesa i podnošenja ljudske gluposti. Nema veze, zasluženo je, bitno se truditi.

BLIZANCI
– Decembar će za vas biti pun mira i blagostanja jer ste otkrili neke nove bobe zbog kojih se lakše mirite sa svojim okruženjem. Bez brige, kako nam zvijezde šapuću od januara ćete opet biti puni nemira.

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek. Vi volite decembar i prazničnu atmosferu pa ćete podići kredit i isti potrošiti u Jumbu na stvari koje vam ne trebaju niti će ikad trebati. Od januara ćete opet da jedete kiflu bez paštete.

LAV – Lavovima hladnoća ne prija ovaj mjesec jer nažalost nisu u mogućnosti da pokazuju svoje preseksi tijelo drugoj (ili istoj, ne sudimo ni o kome) vrsti. Vi se pritajite pa opet od aprila harajte gradom sa zalizanom kosom.

DJEVICA – OJ KAKO STE VI NAPORNI. Nećemo da vas savjetujemo ni o čemu jer ste naporni. Ustvari hoćemo, prestanite biti naporni, univerzum želi da prestanete smarati kolege na poslu, a svi stanovnici univerzuma žele da prestanete biti tolika pegla.

VAGA – Vi ste, nažalost, pravo onako nebitan znak horoskopa tako da u suštini, budući da vi, niti smrdite niti mirišete, takav će vam i biti decembar. Odvojite se od ovog znaka i napravite neki drugi, novi, kul znak.

ŠKORPION – Budite fini prema svojoj djevojci jer ono znate da je luda i da će vam zapaliti auto ako ne budete fini. A možda i našoj redakciji dođe na vrata da nas zapali tako da ćemo mi reći da je to jedna divna osoba. (Ovaj tekst nije napisan pod prijetnjom Bgm)

STRIJELAC – Slobodni strijlčevi će ovaj mjesec da upoznaju ljubav svog života, ili bar neku rendom šemu sa kojom će da provedu neke lijepe noći u decembru kad je hladna zima. Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka će da ostave svoje partnere jer su svjesni da im je bolje kad su solo igrači.

JARAC – Zar još uvijek postoji neki jarac koji čita naš horoskop? Odustanite, mi vas ne možemo spasiti.

VODENJAK – Nismo baš najsigurniji koji savjet da vama damo jer ono šta god da kažemo vi ćete uraditi obrnuto, tako da, ovaj put, vam želimo reći da ništa ne mijenjate u životu, sve je divno, ljudi su fini i eto tako. Samo saburajte još.

RIBE – Postoji šansa da onaj partner što vas je prošli mjesec prevario ovaj mjesec skonta da je ta druga osoba luđa od vas pa će vam se vratiti. Ako ste u sretnim vezama partner vas vara.