August je mjesec koji je tako blizu septembra i novom preživljavanju devet mjeseci do ljeta i novog godišnjeg odmora pa je normalno da vas u toku ovog mjeseca uhvati neka životna nostalgija i depresija. U nastavku Vam donosimo pregled šapata koje smo dobili s nebesa za sve horoskopske znakove.

OVAN – Vi ćete umjesto na romantični odmor sa svojim dragim ići na jedan slatki odmor gledajući ljubavnu seriju uz čitanje ljubavnog romana. Ovaj mjesec očekujte da budete tvrdoglavi ali u svoju korist prvi put u životu.

BIK – Zašto čitate naš horoskop ili bilo koji drugi horoskop na svijetu? Ne možemo vam dati dobar savjet, sami jedete govna.

BLIZANCI – Bilo bi dobro da počnete spremati ispite za septembar jer ono skoro je tu. Iako ćete, naravno, radije svoje vrijeme i napore potrošite na barenje treba tokom Sarajevo Film Festivala.

RAK – Vi još uvijek slavite svoj rođendan tako da vas niko neće peglati ni s čim. Svakako ste u svom svijetu iz kog vas niko i ne pokušava izvući, možda naredni mjesec bude bolje.

LAV – Vi ste dužni i Bogu i narodu jer ste naravno otišli na ljetovanje u Hrvatsku i kupovali brodove po kafanama pa sad uzimate lovu od onih agencija što nude pozajmnice uz kamatnu stopu od samo 150%. Jebiga, sami ste sebi krivi.

DJEVICA – Ovaj mjesec nećete biti svima ekstremno naporni na poslu. Možda je razlog tome činjenica da ste na godišnjem odmoru tri sedmice ili možda zato što prestajete biti naporna djevica koja mora da sve ima pod svojom kontrolom.

VAGA – Ovog mjeseca ćete nakon godišnjeg odmora da vagate da li ćete na poslu da jedete kifle s paštetom ili kifle na suho. Jebiga, ne možete s pripravničkom platom da ludujete okolo do zore i očekujete da imate para.

ŠKORPIJA – Naglašavamo Vam da ćete da odvedete djevojku na more ove godine ili vas neće biti. Ukoliko je ekstremno neophodno očekujemo da taj romantični put bude bez vaše familije ove godine jer će vas djevojka stvarno ostaviti.

STRIJELAC – Vi ćete ovaj mjesec biti nadrkani što će vas koštati živaca. Jedino vas jer ono druge ljude generalno zaboli dupe što ste vi nervozni, oni su tu da odrade svoj posao, možete naštetiti samo sebi i nikom drugom.

JARAC – Vama iz principa ni ovaj mjesec ne želimo da pišemo horoskop jer ste ispizdili autoricu ponovo. Možda naredni mjesec i bude nekih proročanstava, ako zaslužite.

VODOLIJA – Vi ćete da odete na zasluženi godišnji odmor, da se odmorite, spremite ispite i izdominirate život. Ili to ili ćete da završite na nekim lijekovima za smirenje. Jakim lijekovima za smirenje.

RIBE – Vi ste nekakvi bljutavi ovaj mjesec, a vala i naredni. Nekako ste takvi konstantno, jebiga, šta se može, sami ste sebi krivi.