Mlada bh. pjevačica, Džejla Ramović vješto je skrivala svoj privatni život kao i ljubavne veze od javnosti sve do sada. U jednom intervju mlada Džejla otkrila je da je raskinula sa svojim misterioznim momkom kao i da joj je taj prekid teško pao. Kako bi se solidarisali sa Džejlom Ramović grupa građana BiH organizuje javno žaljenje.

“Mi smo stvarno vjerni fanovi Džejle Ramović i pratimo svaki njen korak otkako se prvi put pojavila u javnosti. Stvarno bi više od svega volio da ona bude sretna i da joj ništa u životu ne fali. Kada smo čuli prije nekoliko dana da je prekinula svoju ljubavnu vezu i da joj je to pravo teško palo nije nam bilo lako. Zbog svega toga želimo nekako javno da se solidarišemo sa njom i da pokažemo koliko nam je stalo do nje. Napravit ćemo jedno javno žaljenje najvjerovatnije u Sarajevu kako bi svi njeni fanovi mogli doći”, rekao je Damir Suza, organizator javnog žaljenja zbog raskida Džejle Ramović.

Javno željene bi se prema najavama trebalo održati početkom sedmice u Sarajevu, a organizatori su pripremili i prigodan program.

“Pozivamo sve koje je ova vijest o raskidu Džejle Ramović pogodila da nam se pridruže. Trenutno dogovaramo sa vlastima da se njena slika projektuje na Vijećnicu kako bi cijeli svijet vidio koliko je volimo. Na skupu ćemo puštati njene pjesme i gledati slike za sam kraj ostavili smo i javno puštanje suza i svaki posjetitelj će biti obavezan pustiti barem jednu suzu zbog naše Džejle jer vjerujemo da ona to zaslužuje”, dodao je gospodin Suza.