Udruženje građana “Oštra desnica” iz Srbije, danas je organizovalo akciju u čitavoj zemlji, kako bi se ogroman broj grafita vezanih za Aleksandra Vučića, korigovao i prilagodio njegovim aktuelnim političkim potezima.

“Kao ažurni i konkretni kritičari svake aktuelne situacije u našoj zemlji, odlučili smo prepraviti grafite ‘Vučiću pederu’ u nešto što je adekvatno za njegove trenutne političke poteze. Iako smo drugi u Evropi po pitanju vakcinacije, mi prvom čovjeku Srbije zamjeramo što nije dovoljno veliki Srbin, jer je pored bratskih ruskih i kineskih vakcina, pristao da nabavi i ove zapadnjačke okupatorske vakcine, i tako novac od građana Srbije dao u ruke našim do jučerašnjim agresorima”, kaže Duško Kama, predsjednik udruženja.

Iz udruženja ističu da nije bilo apsolutno nikakve potrebe kupovati bilo koje druge vakcine sem onih iz Rusije i Kine, i žestoko mu zamjeraju na ovom potezu.

“Fajzerove vakcine možda i jesu najbolje, i činjenica da je Aleksandar pokazao itekakvu sposobnost zbog ovolike nabavke, ali džaba. Mi mu to nećemo oprostiti i tražimo njegovu ostavku! Ako bi morali da primimo Fajzerovu ili niti jednu, radije ćemo ostati bez vakcine, ali okupatorske otrove nećemo da uzimamo. Pa nismo džaba ratovali sa zapadom da bi sada njima davali pare i gledali ih kao svete spasitelje”, dodao je Kama.

Svi grafiti će biti prepravljeni u slogan “Vučiću Fajzeru”, kako bi se dalo do znanja da nema kompromisa, kada je u pitanju bilo kakva vrsta saradnje sa zapadnim silama.