Predsjednik Hrvatske, Zoran Milanović jučer je posjetio našu zemlju. Gospodin Milanović boravio je u Derventi gdje je u toku obraćanja medijima izgovorio niz gluposti koje ni ona sam danas ne bi znao ponoviti. Zbog sramote koju je više puta svojim obraćanjima nanio Hrvatskoj, građani ove zemlje pokrenuli su peticiju da se gospodinu Milanoviću zabrani pričanje u javnosti.

“Mislim da nema smisla da nas predsjednik više ovako sramoti. Mi ispadasmo narod koji se treba izbjegavati, ali ja kao obični građanin vas uvjeravam da nije tako. Svaki dana taj čovjek izgovara sve više i više gluposti i mi ti više nećemo trpjeti. Pokrenuli smo peticiju prema kojoj se gospodinu Milanoviću zabranjuje da priča u javnosti. Peticija za sada dobro prolazi i već ima nekoliko hiljada potpisa što samo dokazuje da građani dijele naše mišljenje”, rekao je Hrvoje Potpis, profesionalni pokretač peticija iz Zagreba.

Gospodin Potpis govorio je i o tome gdje će gospodin Milanović moći govoriti ukoliko ova peticije zaživi.

“Neka u svoje četiri zida govori šta god hoće i neka se ponaša kako hoće tu nas ne može osramotiti. Ako ide na neki skup ili nešto slično može se samo predstaviti i upoznati kratko sa ostalima. Nikakve izjave ni javni govori više ne dolaze u obzir jer mi ovo više ovako ne možemo. U Hrvatskoj pola stanovništva čine Bosanci i Hercegovci i neću dozvoliti da nas čudno gledaju kada prođemo pored njih. Nadam se da ćemo uspjeti ovu peticiju dogurati do kraja”, dodao je gospodin Potpis.