Visoke ljetne temperature i paljenje crvenog meteoalarma izazvale su veliki strah u građanima naše zemlje. Mnogi izbjegavaju boravak na otvorenom osim ako on nije neophodan i svako se bori protiv vrućina na svoj način. Međutim, građani su pozvali Džejlu Ramović da na svojim društvenim mrežama objavi kako se ona bori protiv vrućine.

“Svaki građanin ima svoju metodu borbe protiv vrućine, ali mi vjerujemo da Džejla Ramović to radi bolje od svih nas. Želimo da ona svoju borbu protiv vrućine podjeli na društvenim mrežama kako bi i mi obični građani mogli preuzeti neke fore i fazone od nje. To je najmanje što može uraditi za svoje fanove u ovim teškim vremenima. Očekujemo u najskorijem roku na njenom Instagram profilu seriju fotografija, videa i storyja njene svakodnevne borbe protiv vrućine”, rekao je Emir Lollipop, osnivač fan kluba Džejle Ramović.

Mnogi građani smatraju da je ovo dobra ideja. Mlada Džejla se još nije oglašavala, a mnogi se nadaju da je ovo samo zatišje pred buru.

“Mislim da je njena dužnost da svojim fanovima pokaže put kojim treba da idu. Mi svi čekamo da na njenom profilu osvane neki savjet kako podesiti klimu ili kako napraviti neko dobro osvježavajuće piće. Siguran sam da bi se više ljudi pridržavali njenih savjeta nego savjeta nekih stručnjaka na tom polju i zato je njena dužnost da nam pomogne”, dodao je gospodin Lollipop.

Ipak uslijed pritiska javnosti Džejla Ramović obavijestila je svoje fanove da će uskoro objaviti tutorijal kako se pravilno boriti protiv vrućina i preživjeti toplotni val.