Građani BiH izrazili su svoju veliku zabrinutost jer poznata influenserica Džejla Ramović nije objavila ni jedan story na svojim društvenim mrežama cijeli dan. Panika i zabrinutost koja je vlada u BiH mogla se osjetiti u zraku. Ipak, već dan poslije gospođica Ramović vratila se svom redovnom objavljivanju preko sto storyja dnevno.

“Naravno da smo bili jako zabrinuti. Znamo da je otišla u Barcelonu i da joj tamo nije lako. Šta znamo šta se dijetu može desiti tamo u tuđini. Pratimo je još od kako se prvi put pojavila u javnosti i jako smo vezani za nju. Zabrinuli smo se jer se nije oglasila ni na jednoj društvenoj mreži više od 24h to svakako nije tipično za nju. Nismo znali šta da radimo ni kako da se ponašamo u takvoj situaciji. Sreća pa je na kraju sve dobro završili kada je dan poslije objavila sliku svog ormara i tako nas malo smirila”, rekao je Mirsad Stalker, službenik iz Vareša.

Nakon ovog nemilog događaje Džejla Ramović putem Instagram storyja izvinula se cijeloj naciji.

“Stvarno mi je žao što su se građani zabrinuli za mene. Ovim putem se izvinjavam svima zbog toga. Jednostavno nisam imala vremena za društvene mreže, imala sam puno drugih obaveza. Žao mi je što su građani BiH bili uskraćeni za informacije o tome šta jedem i šta sam obukla daj dan. Nadam se da mi građani neće to zamjeriti i da će nastaviti pratiti moje svakodnevne aktivnosti na društvenim mrežama”, napisala je Džejla Ramović.