Crnogorski kantautor Sergej Ćetković prije nekoliko dana se našao u samoj žiži javnosti nakon što su članice njegovog fan kluba “Sergej4Life” iz sarajevskog naselja Bistrik najavile veliko origijanje i rezanje vena. Naime, klub  je najavio poslijepodnevno druženje tokom kog planiraju jesti, piti, plakati, slušati Sergejeve pjesme, orgijati – i rezati vene.

“Crnogorski pjevač Sergej Ćetković nebrojno mnogo puta je bio drag i rado viđen gost u našem gradu, a njegove ljubavne pjesme i sjetan pogled pravog Crnogorca ostavlja sve dame koje ga sretnu bez daha.” izjavile su Ćetkovićeve obožavateljice, i dodale: “Iako glasi za velikog zavodnika Sergej je sretno oženjeni otac dvoje djece, a tužne pjesme, kako i sam kaže, piše zato što je to publika od njega navikla i to mu traže. Plus ne bi mogao pjevati ništa drugo.”

U pozivu se navodi da djevojke trebaju ponijeti sa sobom fotografije svojih bivših momaka i velikih ljubavi koje mogu gledati dok slušaju “Znaj da moja si”, “Ako te nije pronašla ljubav” i “Prokleta bila”, te neki oštar predmet.

Iz udruženja navode da od ovog događaja planiraju napraviti čitav festival gdje bi djevojke iz cijele Europe dolazile i proživljavale ista iskustva koja mogu imati dame s Bistrika. Podsjećamo, Sergej Ćetković je predstavljao Crnu Goru na Eurosongu i od tada predstavlja seks ikonu i pojam muškarčine na cijelom kontinentu.

“Jedva čekam. Napravila sam već slatko, burek je u rerni, djecu sam poslala kod svekrve a muža kod ljubavnice i sad odoh da se razrahatim sa svojim ženicama i da zajedno ljubimo Sergejev poster. Ne razumijete vi to, on je seks simbol, romantičar, Crnogorac s ružom i džentlmen prije svega, a ne ko onaj moj panj. Elem, SERGEEEEJ FOOOR LAAAAJF” , uzviknula je naša sugovornica Hadžera, predsjednica “Sergej4Life” fan kluba.

Sergej Ćetković se još uvijek nije očitovao povodom ovakvog okupljanja u njegovu čast.