Fanovi diljem svijeta ponovo su oduševljeni postupanjem popularnog glumca Keanu Reevesa. Naime, kako je globalna javnost već upoznata, milioni fanova ovog glumca uživaju u svakom njegovom postupku, a ono što je oduševilo mnogobrojne korisnike društvenih mreža ovaj put je način na koji Keanu Reeves diše!

“Joj on je tako savršen! Dakle savršen lik koji tako nekim normalnim životom živi, koji je tih i povučen, a pri tome prava zvijezda. Pa da vi vidite samo kako se on slika sa ženama, ne safatava ih kao manijak nego fino odmakne ruke i slika se. Isto tako njegova razmišljanja su savršenstvo nad savršenstvima, pa vidjeli ste sigurno i sami koliko samo pametnih stvari on kaže i ko ga sve citira po društvenim mrežama. Ovaj put je on tako predivno disao tokom jednog intervjua koji je sniman negdje u Americi. Pa da vidite tog rada nozdrvama, pa onda kako mu vazduh prođe do pluća, pa kako izdahne. Nikog ničim ne uvrijedi i još tako umjereno, mirno i tiho diše da je jednostavno fascinantno. Da nisam udata ganjala bih njega ili nekog kao što je on da me oženi. Ma šta ja pričam, iako sam udata ovim putem mu poručujem da to nije ništa ozbiljno i da računa na to da me može imati u svakom trenutku ako poželi, kontakt ću ostaviti u vašoj redakciji” – izjavila je Senada Instagramuša, jedna od najvećih pripadnica fan populacije ovog svjetski poznatog glumca.

Podsjećamo, prije nekoliko sedmica više od stotinu hiljada ljudi je potpisalo peticiju da se ovom glumcu da nagrada za životno djelo zbog načina na koji češlja kosu.