Gotovo je postalo normalno slanje fotografija genitalija i golih dijelova tijela u inbox, pogotovo na društvenoj mreži Facebook. Tim povodom, ova kompanija je uvela poseban inbox, kako bi korisnici mogli na miru upražnjavati svoje perverzije.

“Intimni inbox je naziv novog update-a naše društvene mreže, kako bi zadovoljili i ovu vrstu potrebe korisnika. To smo prvenstveno napravili kada korisnik scrolla svoj inbox da pokaže nekome poruku, i onda mu izleti goli dio tijela iz neke prepiske pa se crveni. Ovako će oni biti odvojeni, te neće remetiti normalni inbox za komunikaciju. S druge strana, kada djevojkama momak iz čista mira pošalje fotku svog falusa, još ako ga ne poznaje, ta fotografije će automatski ići u taj inbox, kako bi djevojka znala o čemu se radi i da ga ne mora otvoriti. Ovo će preventivno zaštiti korisnike u mnogo čemu. Ova opcija inboxa će biti zaključana, tako da je neko ne može otvoriti bez šifre ako pristupi vašem profilu. Primjera radi, ukoliko imate švalera/ku, od sada će vam ona moći bez ikakvih problema slati promiskuitetni sadržaj, bez da vaš/a suprug/a ikad skonta, jer vam je taj inbox zaključan. Tako može odavati sliku da uopće to ne koristite i to je win-win situacija”, ističe Paul Rogger, šef sektora Facebooka za porno razgovore i sadržaje.

Ovaj update će biti instaliran svim korisnicima do kraja marta, stoga molimo na strpljenje. Nemojte da vas nestrpljivost zato što morate čekati nekoliko dana, košta braka, sramote ili nečeg sličnog.