Apsolutnoj divi medijskog prostora u Bosni i Hercegovini, Džejli Ramović, ozbiljno se trese tlo pod nogama da padne sa trona popularnosti. Una Čolić, kćerka popularnog pjevača Zdravka Čolića, sve češće je u centru medijske pažnje, što je natjeralo Džejlu da žestoko reaguje.

“Uz dužno poštovanje prema njenom ocu kao veličini, smatram da ona nije relevantna da bude popularna. OK kada je onako na oko pogledaš zaista lijepa i zgodna djevojka, ali nema temelj da bude slavna i da mediji pišu o njoj. Ja sam se barem za nešto potrudila i sada ubirem plodove, i neka bude sigurna da ću to žestoko braniti. Danas sam joj poslala pismo u kojem sam sve detaljno navela i nadam se da će imati dovoljno razuma da ne ulazi u medijski rat sa mnom”, ističe Džejla Ramović.

Iako se o Uni Čolić ne zna mnogo, preko Instagrama i na osnovu prezimena je dospjela u žižu javnosti, što Džejli itekako smeta.

“Gospođi bi poručila da prvo napravi nešto od sebe pa neka se onda javno eksponira, nije dovoljno što je kćerka Zdravka Čolića. I pored toga što sam ljuta na nju, kivna sam i na domaće medije da je prate u korak. Ja sam domaći izvođač i želim da imam više medijskog prostora od nje, i onda na kraju se žalimo kada nemamo scene u Bosni i Hercegovini a sami je prvi ne podržavamo. Ukoliko se ova medijska pažnja i dalje nastavi dijeliti, budite sigurni da ću napustiti ovu zemlju i otići negdje gdje ću dobijati poštovanje kakvo zaslužujem”, dodala je Ramović.

Kako bi ukazala na ozbiljnost problematike o kojoj govori, Džejla je otkazala sve nastupe u narednom periodu, te obustavila objave na profilima društvenih mreža.