Grad Banja Luka oduvijek je bio predmet žestokih političkih bitaka. Trenutni gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković najavio je svoju kandidaturu za još jedan mandati i uvjerljivu pobjedu. Međutim, najveća oponentica gospodina Stanivukovića, Jelena Trivić također ulazi u utrku za poziciju gradonačelnice. Kako nište ne bi prepustio slučaju gospodin Stanivuković tražio je ipak da on bude jedini kandidat na izborima.

“Banja Luka je moja i to ovdje svi znaju. Stvarno ne znam šta ljudi imaju od toga da objavljuju svoje kandidature za poziciju gradonačelnika kada znaju da nemaju šanse na izborima. Ja sam se priklonio gospodinu Dodiku i tu je priča gotova. Rekao mi je lično kada smo sjedili da ću biti na poziciji gradonačelnika dokle god budem slušao i ja mu vjerujem. Ne bojim se nikoga, ali moram priznati da je naš narod malo čudan i zbog toga sam tražio da ja budem jedini kandidat kako kasnije ne bi bilo problema”, rekao je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke.

Gospodin Stanivuković poručio je da bi moglo doći do određenih problema ukoliko on ne bude jedini kandidat za gradonačelnika Banja Luke.

“Ja ako budem sam dobit ću sto posto glasova i to je odlično. Međutim, ako mi se Jelena suprotstavi i kojim slučajem bude imala više glasova od mene dolazimo do problema. Onda ćemo mi morati krasti glasove i prekrajati volju građana, a to svakako ne želimo. Gospodin Dodik je pravi doajen krađe izbora u BiH, a on je uz mene. Pozivam sve da odustanu od kandidature jer se već zna ko će biti pobjednik na kraju”, dodao je Stanivuković.