M:tel, najveća telekomunikacijska kompanija u Republici Srpskoj, odlučila je u gradnji svog korporativnog identiteta otići korak dalje od ostalih, pa su za zaštitno lice nekog tarifnog modela izabrali političara. Riječ je o tarifnom modelu „Moj Prelet“, koji je osmišljen kako bi korisnicima raznih paketa Moj Mix omogućio da u toku pretplatničkog ugovora promijene, kad god im odgovara, svoj tarifni model, i to bez provizije. Ovaj novitet korisnici i pretplatnici m:tela mogu koristiti od samo početka nove 2017.

Pored toga, za zaštitno lice tog modela izabrali su Nenada Stevandića, predsjednika Ujedinjene Srpske i potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, što je prvi put da jedan mobilni operater za svoju kampanju angažuje političara.

„M:tel, kao društveno odgovorna kompanija kojoj je stalo do njenih korisnika, odlučila je da pronađe idealan način da svaki korisnik bude zadovoljan uslugom, i da se njegova sloboda izbora poštuje. U ovom slučaju to je paket Moj Prelet, koji omogućava da se svaki mjesec aktivira neka od tarifnih opcija koja odgovara korisniku“, rečeno je iz M:tela na konferenciji za štampu.

Zaštitno lice ovog tarifnog paketa je Dr Nenad Stevandić, koji u javnosti uživa reputaciju čovjeka koji se lako ali promišljeno prilagođava životnim situacijama.

„Ubrzan tok života nosi sa sobom mnoge nedoumice i promjene. Čovjek radi na sebi čitav život, uči dok je živ, i svaki dan uviđa šta je bolje za njega. Upravo cjeloživotno učenje i mijenjanje navika i mišljenja je način na koji čovjek ostaje dosljedan sebi, kao racionalnom i razumnom biću. Zbog toga sam odlučio da pružim svoju potpunu podršku ovom m:telovom tarifnom paketu, koji će biti na dobrobit svih korisnika“, rekao je Stevandić

Anica Prezić, naša stručnjakinja za odnose s javnošću, vjeruje da je ovo jedan od pozitivnih koraka m:tela ka gradnji korporacijskog identiteta, i to upravo kroz poboljšanje uslova poslovanja za korisnike.

„Osviještenost o potrebama korisnika, poštovanje i uvažavanje tih potreba, odavno su jedan od osnova dobrog brendiranja, i građenja dobre reputacije. To je mnogo dugoročnije i efektivnije u odnosu na neplansko podržavanje raznih događaja, kako bi privremeno uticali na javno mišljenje o kompaniji. S druge strane veoma je važno odrediti naziv paketa i usluge, odrediti ko su mogući partneri, i koja osoba prema reputaciji odgovara proizvodu ili usluzi“, zaključuje Prezić.