Sin Kanye Westa i Kim Kardashian je, kako saznajemo, dobio ime po Istoku Pavloviću.

Ovu informaciju su poznati roditelji dugo sakrivali od svijeta, ali je nedavno procurila snimka gdje Kim govori Kanyeu kako bi za naredno dijete koje budu imali, a ako bude curica, voljela da joj da ime Zorannah. Na snimku se čuje kako Kanye, vidno uznemiren,

“Ne znam zašto imaš potrebu da daješ imena po nekim influenserima iz Istočne Evrope. Prošli put si govorila o tom nekom Istoku Pavloviću, pa smo sad dobili da nam se dijete zove Istok Zapad na tim vašim čudnim kockastim jezicima. Koliko debilno to zvuči?! To vjerovatno znači nešto isto glupo, tipa sumrak, podne ili jutro. Ne možemo tako nazivati djecu do iznemoglosti”, vidno uznemiren je govorio Kanye.

Na snimku se čulo i neko lupanje vratima, psovke komšije iz susjedne vile, ali i objašnjenje koje je dala Kim, također uznemirena.

“To su veliki influenseri sa prostora gdje sam ja rođena. Ovdje sam došla i živim u dijaspori zbog tebe i zbog djece. Ne možeš mi uzeti to da im dadnem ime. To je najmanje što mogu, prije svega kao majka. Ti ljudi su nekada nama u Sovjetskom savezu bili zakon. Oni su živjeli u Jugoslaviji, a mi u SSSR-u. Oni su bili zvijezde. A i sada su to veoma utjecajni i pametni ljudi. Zato molim te, nemoj da me nerviraš i idi tamo pravi neku muziku, valja račune platit”, kazala je Kim.

Također saznajemo da je Kanye komentirao o tome da li možda Kim ima aferu ili se tajno viđa sa spomenutim influenserom, te da se po kalifornijskim kuloarima raspitivao o tome je li ovaj jak i velik i kako bi prošao ukoliko bi se upustio u fizički obračun sa njim.