Djevojka iz Sarajeva inicijala F.E. uzella je godišnji odmor kod privatnika kod kog je zaposlena kako bi uspjela da isprati jednu jutarnju bjuti rutinu koji na svom YouTube kanalu promoviše influenserka Senada Dada Senxsy iz Švrakinog.

“Ja sam htjela da jedan dan ispratim jednu njenu rutinu kako bih mogla da imam lice koje je poput njenog lijepo, njegovano i odmorno. Do sad nisam imala vremena da se posvetim sebi na pravi način i da ispoštujem sve korake njege lica, tijela i duše koje Senada Dada Senxsy iz Švrakinog poštuje svaki dan. Nažalost, ne znam kako ona uspije baš sve da odradi u jednom jutru, jer sam ja zaista morala da uzmem godišnji odmor kako bih pohvatala sve korake njege, kako vanjske tako i unutrašnje. Plus ono regres sam potrošila na preparate. Ali hajde, nema veze, ako Dada kaže da je dobro, dobro je” – izjavila je za naš portal djevojka F.E.

U posljednje vrijeme primjetan je porast trenda da mlade djevojke uzimaju godišnje odmore kako bi uspijevale u jednom danu da naprave sve bjuti tretmane koje im preporučuju influenserke iz svijeta Instagrama, Facebooka, YouTubea i Express novina.

Neki od najposjećenijih YouTube kanala pokrenuli su i izazov naziva #I_ja_influenserka koji izaziva mlade ljude da kupe sve proizvode koje oni koriste, te da ih upotrijebe u jednom danu.