Djevojka inicijala M.S. uspjela je da pričom o svom kućnom ljubimcu, psu Lakiju, smori naredna tri naraštaja svojih prijatelja i porodice. Do ovakvog rekordnog smaranja došlo je nakon što je djevojka neprestano, više sati dnevno, konstantno govorila o svom psu i svim njegovim navikama, ludim šalama, kakama i tersaluku.

“To se više izdržati ne može. Hajde kad ga je tek udomila pa ono to je normalno, radi se o novom članu porodice i logično je da će sav fokus priče biti na njemu, međutim, kako vrijeme prolazi shvatila sam da ona postaje sve gora i gora. Dakle, ona ne samo da ne smanjuje priču već ista odlazi u nepovrat dosade i nerijetko se nađem u situaciji da sam zaspala otvorenih očiju jer me je toliko umorila pričom o tome kako Laki više ne gricka tuđa govna kada izađu do parka. Ne zanima me bona više tvoj cuko, a vala me ne zanimaju ni tuđa djeca koju mi stalno poturaju pod nos na društvenim mrežama. Kad smo kod društvenih mreža već, smorila me je i tamo do te mjere da su je i moji praunuci blokirali jer ono jednostavno nije postojao drugi način da nas ostavi na miru. Pa možete li vi vjeroati da su moji praunuci napravili portal iz budućnosti samo kako bi došli ovdje i rekli mojoj M. da ih je smorila i da prestane pričati. Ne znam, ako ovako nastavi bojim se da se nećemo još dugo družiti” – izjavila je za naš portal K.L. prijateljica smaračice M.S.

Budući da je djevojka uspjela da stvori u ljude koji u ovom trenutku ne postoje te će da budu rođeni tek za nekoliko desetina godina, Institut za dodjelu Nobelovih nagrada razmatra M.S. u kategoriji za “Ko može biti najnaporniji na svijetu od svih napornih napora, a da ga niko ne ubije”.