Vijest o ljubaznoj komunikaciji mlade A.P. sa njenim bivšim momkom Š.G. obišla je ove sedmice sve portale i veće medijske kuće u Bosni i Hercegovini. Naime, ovaj bivši par je uspio da obori balkanski rekord u ljubaznoj i ljudskoj komunikaciji bivših parova komunicirajući bez psovki i pasivne agresije čitave 23 sekunde!

Ovaj rekord je bolji za tri sekunde od prethodno postavljenog od strane Al Dina i Arduane koji su komunicirali ljubazno čitavih 20 sekundi 2006. godine. Kako Šatro info ekskluzivno saznaje, bivši par je raskinuo zbog teško i trajno poremećenih odnosa koji su uključivali treću osobu ženskog spola u monogamnoj vezi.

Civilizovano komuniciranje bivših partnera se smatra izuzetkom koji potvrđuje pravilo da komunikacija sa bivšim ljubavima nije moguća ili uvijek završi psovkama ili odlaskom u krevet.

“Pa nisam ja baš na početku skontala da me on zove jer ono uništila sam sve njegove brojeve i tragove iz svog života, ali eto nazvao me i ja sam mu se javila i nešto nisam bila inspirisana da ga odmah šaljem gdje ne treba pa sam saslušala šta ima za reći i civilizovano mu rekla da nisam zainteresovana. Nije bilo potrebe da psujem čitave 23 sekunde, valjda smo to prerasli” – izjavila je za naš portal A.P.