SAD-Nakon rutinske vakcinacije djeteta, dvoje roditelja iz Kalifornije ostali su zaprepašteni posljedicama koje je vakcinacija ostavila na njihovo dijete. Malena Jane (3) je dva nakon vakcinacije tečno progovorila arapski jezik. Roditelji su izrazili veliko nezadovoljstvo zdravstvenim sistemom svoje države i odlučili su se priključiti religiji Toma Cruisea kako bi se borili protiv farmaceutske mafije koja vakcinacijom želi zavladati svijetom.

”Došli smo kući toga dana i sve je bilo uredu. Ostavili smo dijete samo u kući, kao i obično i otišli smo u lokalni restoran na ribu i vino. Kad smo se vratili Jane je spavala i nismo ništa loše primijetili. Sutradan smo oboje radili, a kako nemamo novca za dadilju, Jane je opet ostala sama. Ponovno smo je našli kako spava, a ujutro nas je probudila sa Selam Alejkum i nastavila nešto brbljati na arapskom.” prepričava nam otac Leeroy.

Majka Mary sa zgražanjem i očajem prijeti kako će tužiti sve koji imaju imalo odgovornosti u cijeloj priči: ”Naše dijete je bilo normalno. Čuli smo ranije mnoge priče o vakcinama, ali smo uvijek smatrali da su to obične teorije zavjere. Sad nam je jasno. Bogati Arapi nameću svoju kulturu i kroz farmaciju, uvukli su se u sve pore društva i sada vrše terorizam nad našom djecom i ovim putem.”

Bolnica se ograđuje od ikakve odgovornosti i govori kako su ovakve stvari nemoguće i da se ove posljedice ne mogu dovesti u vezu sa vakcinom. ”To su gluposti. Kao i optužbe da vakcine izazivaju epileptične napade ili autizam. Nedavno smo imali slučaj da nas je još jedna žena tužila, jer se probudila jutro nakon vakcine sa crnim djetetom u krevecu.” kaže primarius Klyde iz losađeleske bolnice.