Tužiteljica Suda BiH Dijana Kajmaković danas je ostala šokirana informacijom da aplikacija Sky ne služi za vremensku prognozu. Podsjećamo aplikacija Sky služi za šifrirane poruke kojima je teško ući u traga. Na mobilnom telefonu bivše glavne tužiteljice pronađena je upravo ova aplikacija.

“Trebala sam ove godine na more da idem i htjela sam znati kakvo će mi vrijeme biti, hoću li se moći kupati i dobiti malo boje. Ušla sam sasvim normalno i nevino na onu trgovinu i vidjela da ima aplikacija Sky, svi znamo da je Sky nebo i mislila sam da je to za vremensku prognozu. Nisam imala pojma da je to mafijaška aplikacija. Iskrena da budem od instaliranja nisam ni ulazila u nju tako da stvarno ne znam šta se u njoj nalazi. Moram reći da sam ostala šokirana kada sam saznala šta je Sky zapravo ostala sam šokirana”, branila se Dijana Kajmaković, tužiteljica Suda BiH.

Dijana Kajmaković je odmah nakon ovog saznanje odnijela telefon u servis kako bi joj uklonili ovu aplikaciju.

“Odmah sam izašla sa posla i otišla u prvi servis kako bi mi to čudo sklonili sa telefona. Stvarno je sramota da jedna osoba mog rezimea ima tako nešto što je diskreditira. Na moju veliku žalost nisu uspjeli da mi od urade jer je aplikacija preduboko ušla u telefon. Nadam se da ću nekako uspjeti riješiti ovaj problem koji me muči već nekoliko dana. Ljuta sam na sve što mi prije nisu rekli za šta tačno Sky služi”, dodala je Kajmaković.