Član Predsjedništva BiH, Denis Bećirović jedan je od političara koji su u toku svog mandata poslali građanima najviše važnih poruka. Gospodin Bećirović postao je poznat širokim narodnim masama po svojim poruka koje skoro pa svakodnevno šalje. Kako bi ostao u formi gospodin Bećirović najavio je da će do kraja mjeseca poslati još nekoliko važnih poruka.

“Važne poruke su kako im i samo ime kaže važne i građanima ih neko mora poslati. Iako je nemam nekog konkretnog političkog djelovanja niti radim nešto posebno volim sa vremena na vrijeme poslati važne poruke građanima. Moje poruke se sastoje od dosta podataka koji realno običnim građanima ne znače baš ništa i nemaju nikakve koristi od njih, ali moram nekako platu zaraditi što bi naš narod rekao. Do kraja mjeseca plan mi je poslati još nekoliko važnih poruka kako bi ostao u formi i kako me građani ne bi zaboravili”, rekao je Denis Bećirović, član Predsjedništva BiH.

Gospodin Bećirović najavio je i svoj budući raspored slanja važnih poruka koje će kao i do sada biti bez konkretnog djelovanja.

“Sada dolazi mart, a svi znate šta bi se u martu moglo desiti. Otvaranje pregovora sa EU će sigurno donijeti još važnih poruka koje ću imati za građane. Mislim da je to prekretnice kako u mom mandatu tako i u cijeloj historiji naše zemlje. Gledat ću da u tom periodu šaljem važne poruke barem dva puta sedmično, a po potrebi i više. Moramo svi biti u toku sa aktuelnostima, a ja sam tu da građane uvedem u sve to”, dodao je Bećirović.