Slika članova Predsjedništva BiH koji zajedno sjede u nekom lokalu u SAD-u obišla je našu zemlju i vrlo brzo postala viralna. Članovi Predsjedništva naše zemlje nalaze se u službenoj posjeti SAD-u, a izgleda da su to vrijeme odlučili iskoristiti da se dodatno zbliže.

“Otišli smo zajedno u SAD, bili u istom hotelu ali u različitim sobama to moram naglasiti i odlučili izaći zajedno jer je bio lijep dan. Ne znam zbog čega se diže tolika fama oko svega, ali dobro. Bilo nam je lijepo i zaista smo proveli kvalitetno zajedničko vrijeme gdje smo produbili naše odnose i bolje se upoznali. Naša slika je obišla cijelu BiH i građani su bili toliko sretni što nas vide nasmijane i složne. Zbog toga smo mi odlučili ove godine i na ljetovanje ići zajedno samo se još nismo uspjeli dogovoriti oko destinacije. Ja sam glasao za Neum jer je ipak on naš jedini grad na moru”, rekao je Denis Bećirović, član Predsjedništva BiH.

Druga dva člana su se također složila da ljetni odmor provedu zajedno, ali problem je odabir destinacije.

“Znam da Srbija nema more, ali ma dota jezera, plaina i drugih prirodnih bogatstava koje bi mogli posjetiti. Ja glasam za Srbiju znamo da je Komšić za Hrvatski i tu je nastao problem. To ćemo morati nekako riješiti do početka odmora kako nam ne bi bilo sve na frku. Mislim da ćemo se uspjeti dogovoriti jer sam tek u SAD-u skontala koliko su to dobri ljudi”, rekla je Željka Cvijanović, članica Predsjedništva BiH.

Članovi Predsjedništva BiH će na nekoj od sljedećih sjednica glasati na kojoj destinaciji žele provesti zajednički ljetni odmor, a odluka če se donijeti voljom većine.