Poznata bosanskohercegovačka pjevačica, uskoro studentica Ekonomskog fakulteta, ponosna sestra kojoj se ista zaručila prošle sedmice i ponekad doručkuje u krevetu, pobjednica pjevačkog takmičenja Zvezde Granda, prijateljica Marije Šerifović i lijepi goraždanski glas, uhvaćena je u ekskluzivnom šopingu u lokalnom Bingu kada je, vjerovatno iz nužde, obavljala kupovinu toaletnog papira.

“Svi novinari u BiH imaju glavni cilj i zadatak da svake sedmice objave minimalno po sedam novih informacija o porodici Ramović, konkretno o popularnoj pjevačici i njenim najbližim srodnicima. Danas sam, iz tog razloga, bio u ovom gradu i pratio Džejlu od kuće do supermarketa gdje sam otkrio ovu važnu i nevjerovatnu činjenicu. Naime, mlada pjevačica je danas kupila veliki paket toaletnog papira od 24 rolne koji će, kako pretpostavljamo, koristiti u narednom periodu ona i članovi njene porodice u svrhe za koje se sam toaletni papir koristi. Ono što ćemo mi, kao istraživački novinari, pokušati da utvrdimo u dogledno vrijeme, jeste svakako hoće li ovaj toaletni papir Džejla upotrebljavati i u neke druge svrhe, tipa da obriše stol za kojim se ruča, računar i sto gdje joj isti stoji, možda telefon ili nešto drugo. Ovo je jedna od onih stvari koja će zahtijevati dodatnu požrtvovanost od nas i svakako ćemo ostati u pripravnosti da vidimo koja će sudbina toaletnog papira Džejle Ramović biti” – izjavio je za naš portal jedan od novinara na zadatku koji je pratio mladu pjevačicu.

Podsjećamo čitatelje da je zbog velike zainteresiranosti Džejla Ramović u posljednje vrijeme pod budnim okom javnosti i da se njen svaki korak prati.