Zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Bibija Kerla je kontaktirana od strane American company Mars, Incorporated kako bi se dogovorili oko snimanja reklame za njihov možda i najpoznatiji brend Snickers s fokusom na tržište Srednje Bosne.

“Mi smo gledali ovaj snimak što su svi mediji objavili i ovo je baš onako interesantno nama kao kompaniji, jer znate da mi imamo onu kampanju ‘Kad si gladan, nisi svoj’. Ovo bi nam se super uklopilo u cijelu kreativu i ideju te reklame. Stoga smo mi gospođi Kerli ponudili ugovor za snimanje reklame, a moguće je i da sljedeći put napravimo jedno plasiranje proizvoda. Znači kad idući put kad bude tražila pauzu za ručak, da izvadi Snickers. Mislimo da ćemo sebi na taj način osigurati dosta medijskog prostora i besplatnog marketinga u naredne četiri godine”, rekli su iz American company Mars za Šatro info.

Zastupnica nije komentirala ponudu. Spekulira se da se prvo mora konsultovati sa svojom matičnom kućom, Demokratska fronta Željko Komšić, te s trenutnom firmom, o procentima koji će ići od ovog ugovora.

Kako Šatro ekskluzivno saznaje, gospođa Kerla se nije dovoljno najela, pa je i online pokazala da čovjek kad je gladan, nije svoj, vrijeđajući novinare s Klix.ba koji su samo radili svoj posao.