vijesti s predumišljajem

Batman odbio posao zaštitnika Mostara jer je to previše posla

iz NAJNOVIJE/VIJESTI

Zbog naglog porasta kriminala u svakom mogućem smislu u Gradu Mostaru, policijski komesar Ministarstva unutarnjih poslova u Hercegovačko-neretvanskom kantonu Marko Penavić pustio je sa Žovnice dobro poznatu signalizaciju imena “Bat signal” kojom se esencijalno zove Batmana u pomoć u obrani Grada Mostara koji se nalazi pod intenzivnim kriminalom.

Batman je inače zaštitnik Grada Gothama u kojem se svakodnevno susreće s visokim postotkom kriminaliteta, te se konstantno bori s najvećim psihopatima kao što su Joker, Penguin, The Riddler i Professor Pyg.

Vidjevši signal, Batman je odlučio uputiti nekoliko riječi policijskom komesaru policije, ali i građanima Grada Mostara.

“Vama hvala, ali meni ne pada na pamet da vas branim. Ja bih se radije pobio sa svim zlikovcima u Gothamu odjednom, nego što bih se suprotstavio vašem jednom jedinom zlikovcu – Draganu Čoviću. Mislim da bih, kad bih to uradio, mogao iskopati sam sebi grob odmah, jer tu preživljavanja nema. Da vam pravo kažem, Mostarci i Mostarke, sami ste sebi krivi. Vi ste birali HDZ, vi ste birali SDP, vi ste birali Ljubu Bešlića. Nitko vam nije kriv nego vi sami. Ako netko dođe da vas opljačka u kladionici, nemojte mene zvati, već fino dajte čovjeku pare jer taj čovjek ne bi pljačkao da je situacija u Gradu Mostaru imalo bolja. Stigla vam je izborna godina. Vama ne trebam ja, već vam treba samo malo pameti. Ne trebam ja da vas branim jer ste u stanju sami sebe braniti. Izaberite pametnije. Izaberite bolje. Izaberite sutra, a ne jučer”, rekao je Batman.

Uprava Grada Mostara je imala ideju da kontaktira Hulka, međutim ovaj prijedlog je odbijen zbog njegove zelene boje, jer bi se sa ovakvim potezom Hrvati osjećali ugroženo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Najnovije iz NAJNOVIJE

Idi na VRH