Balkanac sa područja bivše Jugoslavije, kojem zbog njegove sigurnosti ne smijemo navesti ime, pa ćemo ga zvati Žak Žak shvatio je da njegove šale za vegetarijance i vegane nisu ni najmanje smiješne. Svoje teško iskustvo je podijelio sa našim portalom, a mi vam donosimo dijelove kako nam je to ispričao.

“Ja sam se malo šalio sa veganima i vegetarijancima, onako ‘naša hrana jede vašu hranu xe xe’ i tako ponekad pisao ‘volim i ja vegetarijansku hranu KAO PRILOG xoxo’ i bilo mi je super smiješno. Kad bi oni pisali nešto o toj svojoj dijeti, ja sam stavljao slike pljeskavica, ćevapa i stejkova, baš se super zabavljao”, započeo je Žak Žak.

Kako tvrdi, poslije je prošlo neko vrijeme, te je takve šale vidio kod drugih ljudi, najviše na društvenim mrežama.

“Nakon što sam objavio svoju prvu takvu, prošlo je nekoliko godina. Neko vrijeme nisam bio aktivan na mrežama. Čitao sam knjige i studirao aktivno. Nakon što sam se ponovo aktivirao na društvenim mrežama, počeo sam viđati te šale koje sam ja ranije koristio. Bože dragi, koliko se samo nisam smijao. Bile su dosadne, ponovljene hiljadama puta i nekreativne. Ni jednom se nisam nasmijao i nije mi bilo jasno zašto to ljudi pišu uopće”, dodao je Žak Žak.

Takođre, ovaj potreseni mladić nam je rekao da uskoro planira napraviti sve nove profile društvenih mreža, jer ga je stid njegove nehumorističnosti u prošlosti.