Kozmetička kompanija AVON danas je lansirala novu liniju krema koje će biti revolucija na tržištu. Ove kreme pored toga što njeguju kožu poboljšavaju i aktivnost na društvenim mrežama.

“Ponosni smo što smo upravo mi pioniri jednog novog trenda koji će preokrenuti modnu industriju. Ovaj projekat u jednu ruku izlazi iz domena kozmetike i ulazi u domen plastične hirurgije, jer kreme same prave korekciju lica ondje gdje je potrebno. Treba je samo redovno mazati i da vaš Instagram profil zablista kako zaslužujete. Nema potrebe da više bacate ogromne novce za promociju svog profila, sada jednostavno treba da se namažete kremom, sačekate da upije i objavite fotku. Krema će sama da odradi posao”, kaže Belma Botoks, šefica marketinga kompanije AVON.

Tri različite vrste kreme će biti prilagođene za sve potrebe kupaca, kako cijenom tako i u odnosu na to šta želite da promijenite.

“Prva linija se zove Beauty_Beast i biće idealna za sve djevojke koje žele da izgledaju kao dame, te da se ne ističu na vulgaran način. Druga linija se zove Neuzubilah i poslužit će svim onim djevojkama koje žele da izgledaju što provokativnije. Jednim potezom kreme možete da izgledate kao Jenna Jameson ili Sasha Gray, u ovisnosti od vaše težine, te tako plijeniti pažnju jačeg spola s ciljem koji želite. Treća linija je zapravo namijenjena za muškarce, koji žele da dobiju taj Crybaby momenat dečka s baby facom, ali duhom buntovnika. Ukoliko ste akrap koji ne da gledati u sebe, ključ do ženskih fanova na Instagramu je u našim rukama”, dodala je Botoks.

AVON u prvih mjesec dana prodaje nudi akciju kupovine Beauty_Beast kreme po simboličnoj cijeni od 350 KM, CryBaby za 400 te Neuzubilah po jedinstvenoj cijeni od 500 KM.