Građani BiH u velikom broju odbijaju da se vakcinišu zbog straha od kojekakvih čipova. Poznata je teorija zavjere da u vakcini ima i čipova putem kojih nas prate neki od svjetskih moćnika. Zbog svega toga vakcinacija u BiH ide sporo i veoma mali broj građana je primio obje doze. Rješenje za ovaj problem našao je jedan automehaničar iz Visokog koji povoljno vadi čipove poslije vakcinacije.

“Mi smo ovdje u Visokom poznati kao najbolji inovatori. Postoji teorija da čak i Elon Musk ima visočke krvi. Ja sam razvio poseban izum uz pomoć kojeg vadim čipove poslije vakcinacije. Izum se temelji na magnetima koje sam pronašao u blizini piramide Sunca i posebnog ekstrakta kiselog kupusa nane Fatime. Princip rada je jednostavan magnetom se čip izvuče, a ekstraktom se rana ispire i dezinfikuje. Moguće je izvući i čipove od prijašnjih obaveznih vakcina koje smo svi primili. Pozivam sve građane koji se boje da ih ne prate da mi se java i ja ću im povoljno riješiti problem”, rekao je Mirsad Osovina, automehaničar i inovator iz Visokog.

Mnogi građani su krenuli put Visokog kako bi se riješili nepotrebnih čipova iz organizma.

“Čim smo čuli za ovog gospodina spakovali smo se i došli ovdje. Velika je gužva ali vrijedi čekati. Ja sam se morao vakcinisati zbog posla, ali stvarno ne želim da me prate, prisluškuju i slično. Hoću da se riješim te pogani iz organizma pod svaku cijenu. Zahvaljujem se gospodinu Osovini što nam je to omogućio”, rekao je Halid Zavoj, medicinski tehničar iz Gornjeg Vakufa.