Kralj nargile i ministar u Vladi Ze-Do kantona, Arnel Isak na prethodnim izborima dobio je povjerenje građana i ušao u federalni Parlament. Mladi ministar tražio je posebne uvjete kako bi bez ikakvih problema mogao prisustvovati sjednicama i kako bi se u federalnom Parlamentu osjećao ugodno. Gospodin Isak tražio je da se u kantinu federalnog Parlamenta uvede nargila.

“Ja se ovim putem želim zahvaliti građanima koji su mi dali priliku da se dokažem. Počeo sam kao mladi izumitelj okusa za nargile, a vidite gdje sam sada. Probio sam se na političkoj sceni i sad sam ja taj koji postavlja uslove. Tražim da se do početka mog mandata nargile uvedu u kantinu federalnog Parlamenta. Ja ću ih snabdijevati sa okusima, a njihovo je samo da osiguraju nargile i žar. To je jedini način da se ja tamo osjećam kao kod kuće i da mogu nastaviti produktivno raditi kao i do sada”, rekao je Arnel Isak poznatiji kao kralj nargila.

Gospodin Isak odmah je naišao na zatvorena vrata kada je ova ideja u pitanju.

“Rekli su mi kao da je tamo zabranjeno pušenje, ali se to odnosi na cigare, a nikako na nargile. Ako treba možemo napraviti neke nargila free zona na u zgradi Federalnog parlamenta i tako riješiti ovaj problem. Ja bez nargile neću ni ići tamo jer bez nje ne mogu ni oči otvoriti kako treba, a ne raditi nešto”, dodao je Isak.

Nakon ove ideja gospodina Isaka već je počelo postavljanje nargila free zona u gradu federalnog Parlamenta.