Mlada nada političke scene naše zemlje, Arnel Isak odlučio je osnovati svoju stranku. Ova odluka je došla nakon što je mladi Isak odlučio da više neće biti u očevoj stranci u kojoj je i napravio prve političke korak. Također, mlandi Isak najavio je i otvaranje prostorija svoje stranke u jednom od najpoznatijih nargila barova u Zenici.

“Ne mogu više ovako ja hoću nešto da uradim da nam svima bude bolje, a on mi ne da i kaže samo onu čuvenu rečenicu dok si u mojoj stranci biti će kako ja kažem. To ne mogu više da slušam i odlučio sam se na jedan veliki korak. Osnovat ću svoju stranku. Vidim da je to sada popularno, a ja sam čovjek koji prati trendove. Našao sam i super lokaciju za centralu stranke koja će se nalaziti u jednom nargila baru ovdje u Zenici. Sve ide kao podmazano i mislim da ćemo već na sljedećim izborima imati dovoljan broj glasova barem za Federalni nivo”, rekao je Arnel Isak.

Gospodin Isak govorio je i o kontroverzama koje je izazvala njegova odluka da centralu stranke otvori baš u nargila baru.

“Svi znate da sam ja Šiša King i da od toga ne mogu pobjeći. To će me pratiti cijeli život. Još uvijek volim šišu više nego išta u životu i zbog toga sam donio takvu odluku. Pušiti ćemo nargilu u razgovarati o važnim državnim temama. Mislim da nemam ništa sporno u tome čak sam i budućim članovima sredio 10% popusta na sve usluge nargila bara u kojem se bude nalazila centrala stranke”, dodao je Arnel Isak.