Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić koji je poznat po svom radu i zalaganju za svoju državu, te kao čovjek koji radi 25 sati na dan, ovaj put je stvarno prešao svaku granicu.

Naime, Predsjednik Vučić je po dolasku u kabinet sreo samog sebe, koji je od jučer ostao da radi i privređuje za Srbiju, te se iznenadio, jer je mislio da je otišao kući.

No, kako saznajemo, došlo je do podjele atoma u njegovom tijelu i on se uspio klonirati, a naučnici Srpske akademije nauka i umjetnosti objašnjavaju to velikom voljom za rad, te prebrzim kretanjem kroz prostor kojim dolazi do cijepanja vremenskih linija i stvaraju se rupe u dimenzijama.

“Ja sam jučer oko 23:00 krenuo lagano kući, što znači u normalno vrijeme kad inače odlazim s posla i nešto razmišljam da li da odem do pekare da uzmem nešto za ujutro, pošto svakako u tri ustajem, odradim nešto od kuće, spremim se i oko pet lagano na posao. Tako sam i uradio. Negdje oko 15 do pet jutros kad sam ulazio u kabinet, ugledam sebe. Kažem: “Čoveče, dal’ si normalan, idi kući, odmori malo”, a on meni kaže: “Nema odmora, valja Srbiju na noge podići”, i tu sam stao zapanjen”, rekao je Vučić.

U ovoj konfuznoj situaciji, Predsjednik se odlično snašao, a kako saznajemo, do sad se ne zna šta će se dešavati sa Aleksandrom Vučićem iz prošlosti.

Ono o čemu se spekulira, ukoliko Vučić iz prošlosti ne iščezne, jeste da bi u idućem mandatu mogao da bude predložen za Premijera Srbije umjesto Ane Brnabić, a da bi Vučić iz sadašnjosti mogao da bude Predsjednik Republike Srbije.