Predstavnici Međunarodnog aerodroma u Sarajevu na današnjoj konferenciji za medije najavili su nove i uzbudljive planove za ovo Društvo u narednom periodu. Naime, u Sarajevu se od oktobra uvode nove linije za bezbroj destinacija svijeta i to uz pomoć najsavremenijih papirnatih aviona.

“Oduševljeni smo što možemo našim dragim sugrađanima letačima ponuditi putovanja na mnogo destinacija svijeta već od oktobra i to najnovijim modelima papirnatim avionima. Oni mogu svuda stići i mogu poprimiti printani oblik bilo koje osobe. Na ovaj način ćemo omogućiti osobama koje vole da putuju, ali zbog koronavirusa nisu mogli u proteklom periodu da bar njihova slika vidi puta i da stigne do nekih lijepih krajeva. Letovi organizovani po najpovoljnijim cijenama u Europi će svima biti dostupni od oktobra, a zbog velike potražnje, molimo naše drage građane da odmah rezervišu papirni avion kojim žele putovati svijetom. Najbolja mjesta i najbolje Instagram fotografije možete osigurati uz cijene karata već od nekoliko stotina eura. Kad se malo situacija u svijetu smiri, možda ćemo opet organizovati i stvarne letove s velikim avionima, ali za sada nam to nije prioritet, želimo da se bavimo budućnošću, a ne prošlošću” – izjavio je za naš portal PR predstavnik Međunarodnog aerodroma u Sarajevu, Ahmed Propeler.

Ukoliko želite da rezervišete svoj let na neku od milion svjetskih destinacija, Međunarodni aerodrom Sarajevo je osigurao mogućnost rezervacije letova slanjem faksa na dva aerodromska broja koje ćete lako dobiti ako pozovete jedno 407 puta.