Veze znaju biti komplikovane i svako se sa posljedicama nosi na svoj način. Kada se strasti smire i u zdravom tijelu ostane zdrav duh, može se čak i sjediti u istoj kafani sa starim frajerom ili curom, a, bome, malo i našaliti, onako, samo za sebe. Evo naših prijedloga za poslati jedinstvenu poruku iskonskog razočarenja i univerzalne ravnodušnosti, više sebi nego njemu ili njoj.

Jana- Gori kuća naša
Krenuti sa Janom je uvijek pametno, jer je pre-emptivna emancipacija bitna u situacijama u kojima ponos leti kao lopta između dvije vatre. Pjesmom Gori kuća naša šalje se poruka ako možeš ti, što ne mogu ja, srušiću sama sve što sam gradila.

https://www.youtube.com/watch?v=WhP0N5tN8Fg

 Jana- Zabranili ženi piće
Još uvijek preuzimajući moć na Jani svojstven način, ovim potezom odajete da ipak ima i malo emocije ostale u vama. Malo, čisto da vam bude lakše.

Donna Ares- Šta je sunce
Ko je ono glavni u kafani? Vi? Pa naravno. Ostale posjetitelje Jana malo upeglala, taman počeli kolutati očima, kad ono šta bi. Odavdje nijedna zvijezda ne sija jače nego vi.

Emina Jahović- Dal ona zna
Klasični šovinizam prema drugoj ženi upakovan u slatke tonove neponovljive Emine.

Aleksandra Radović – Ako nikada
Dići će cijelu kafanu na noge, jer su svi apsolutno zaboravili da je Aleksandra Radović postojala. Može se i plesati uz nju, u inat dušmanima.

Marija Šerifović – Mrš

MRŠ!

Aleksandra Radović – Bivši dragi
Može još malo Aleksandre, čisto da se ponove lekcije preuzimanja snage nazad.

Magazin – Minus i plus
Ovom se pjesmom objektu razočarenja daje malo oduška i stavlja na znanje da svakako ne bi mogli funkcionisati zbog tolikih karakternih razlika, čak i da su stvari išle malo bolje.

https://www.youtube.com/watch?v=zgxdskWGgXo

Viki – Mahinalno
Devetka i desetka su opasne jer se ulazi na teren potencijalnog intenzivnijeg kontakta sa objektom razočarenja.

Vanna – Daj mi jedan dobar razlog
Samo ako hoćete da možda bude nešto više.

*Ne brinite momci, bit će edicija i za vas.