Reprezentacija Bosne i Hercegovine se pobjedom od sinoć i zvanično oprostila od još jednih kvalifikacija u kojima nismo uspjeli da izborimo nastup bar u Baražu. Ostaje žal za izgubljenom prilikom i nada igrača i navijača u bolje naredne kvalifikacije. Šatro info je samo za vjerne fanove reprezentacije pripremio listu pjesama koje se slušaju kada BiH ispadne iz kvalifikacija, a za koje se nadamo da mogu predstaviti sve osjećaje od ljubavi do mržnje do ponovne ljubavi do tuge do sreće kod bh. navijača.

1- Hajmo ih rušit (Frenkie) – Odmah treba jebavati familije savezu, selektoru i igračima.

2- Sva bol svijeta (Fazla) – Plač i tuga zbog izgubljenih šansi. Vjerovatno je i sudija nešto tu zajebao. Generalno uvijek nas neko jebe.

3-Bosnom behar probeharao (Merlin) – Jer je Merlin. Realno ne može bez Merlina.

4 – Mećava (Luis) – Jer smo prkosni i prgavi i dabogda im pao snijeg usred Rusije, svima njima što su pošteno došli do svjetskog.

5 – Od ljubavi do mržnje (Džej) – Volim ja reprezentaciju ali svaki put mi srce slome i sjebu nešto i onda se meni plače i bije žena istovremeno.

6 – Da podnesem bol (Aca Lukas) – Kratki prikaz kako navijači izgledaju nakon što reprezentacija izgubi kvalifikacije na neki glup način i od hiljadu puta gore reprezentacije.

https://www.youtube.com/watch?v=n1FqaKpROxg

7 – Vodka s utehom (Ceca) – Jer realno mora biti Ceca na listi, a košta nas ljubav prema reprezentaciji ta jer ni tuga nije besplatna.

8 – Nađi novu ljubav (Saša Matić) – Neko drugi nek za vas navija, ja više neću, jebe mi se, radite šta hoćete.

9 – Poljem se širi miris ljiljana (Bešlić) – A hajd, šta se može, treba nekad i izgubiti pa ćemo biti bolji drugi put. Neka se ne puca, to je jedino bitno.

10 – Ne može nam niko ništa – Jer realno dže će ko s nama, najbolji smo i mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole! Šta će Europa? Šte će svijet?