Biti u vezi je lijepo, ali biti single često ima svojih prednosti. Bez obzira na to da li ste jučer izašli iz dugogodišnje veze ili vam se na genitalijama stvorila paučina od neupotrebe Šatro info vam donosi pregled svih pjesama uz koje je totalno okej da ustanete i plešite u kafani (slobodno se i na šank popnite u zavisnosti od nivoa vaše samostalnosti).

Adele – Send my love

Adela kraljica, institucija, ljubav i pasivno agresivni idol. Uz svaku njenu pjesmu se može vikati u kafani, ali Send my love je pogodna za single ljude koji još nisu prešli preko bivšeg partnera koji je u novoj vezi i pjesmom mu poručuju da žele da ih udari autobus (naravno sve to vrlo ukusno i u celofanu želje da usiju u novoj vezi).

Katarina Grujić – Jedno đubre obično

Turbofolče blagoslovljen bio. Ova pjesma je idealna ako je vaš bivši bio / jeste idiot za kog ne možete da vjerujete da ste ikada mogli da mu date oralni. Elem, iako još uvijek patite za njim, totalno je okej da red rajom iz sveg grla vičete “ŠTA LI SAM NA TEBI TO VIDELAAA” u Walteru.

Mimi Mercedez ft.Kaya – Ne možeš da sediš sa nama

Idealna pjesma za ono kad izađeš sa pet jaranica u kafanu i nakon treće tekile želiš da osvojiš svijet, povališ sve što hoda i misliš da si napokon prešla preko bivšeg. Ruke gore i odjebi sve oko sebe. Bar do pete tekile, kad ćeš zvati bivšeg iz WCa.

Anđela Veštica – Ja se ne menjam

Otišla si do pakla i nazad? Ovo je idealna pjesma za sve fenikse Balkana. Neukrotiva si, divlja si, ne treba ti niko, u sebi vidiš savršenstvo! Odlično, tekila u vis i na sto uz Anđelu.

Stoja – Ola ola

Pjesma za sve žene koje znaju šta žele! Neću ti biti šesnaesti izbor, ili ništa ili sve! Samo hrabro i uz Stoju kao feministički uzor naprijed!

Mile Kitić – Paklene godine

Sjeti se koliko se bolje osjećaš sada kad nisi sa tim idiotom. Ako ste izašli iz paklene veze sa Antikristom lično Mile je tu da vas osnaži i motiviše da idete dalje, naravno nakon što mu sve naplatiš.

Mile, Milan Stanković i Mimi – GADURE

Sve žene su iste i ne trebaju ti! Odjebi to sve i napravi neki start up. Za uživanje u ovoj pjesmi potrebno je da znaš izgovoriti riječ “gadure” hiljadu puta u tri minute i da istovremeno razmišljaš o nekoj gaduri koja te je rasturila

Allegro Bend – Vatra i kiša

Više ti niko ne može ništa jer si prošao sve paklene prepreke i sada si jači nego ikad! Ruke u vis i viči iz sveg srca i grla.

Nataša Kraljica Bekvalac – Kraljica novih ljubavi

Slušati Natašu Bekvalac je najbolji lijek za single dušu. Ako nju slušate, nikad se više nećete naći u 564. Pokušaju veze sa bivšim. Mosa hrabro i glasno!

Beyonce – Single Ladies

Himna svih single osoba svuda ikad igdje ikako zauvijek. Skoči i pleši, boli te ćošak za sve.