Nema te laži, obećanja i šuplje na koju muškarac nije spreman ne bi li okusio malo seksa i osjećao se kao pravi alfa mužjak. Međutim, obično kad krv udari dole, glava baš puno i ne razmišlja, te dok se okrenete završite u dugoj vezi, a pitanja kad ćete se uzimati više postaju dio vaše svakodnevnice. U nastavku vam donosimo nekoliko korisnih savjeta kako bar za kratko prolongirati svoju muku.

1. Rano mi je još – Klasična šuplja koja nije dugog vijeka, ali uvijek pomaže bar na kratko. Iako možda imate 35 godina, uvijek se možete vaditi na to da niste još 100% spremni te da je bitna ljubav. Ponavljamo, izvlakuša je kratkog vijeka, te vam savjetujemo da je ne koristite često.

2. Dok se osiguramo – Finansijska sigurnost je efikasna i može vas u očima buduće punice i djevojke napraviti jako ozbiljnim i zrelim. Iako vi vjerovatno kičmu lomite za šest glava mjesečno, bez neke velike perspektive da će se to u budućnosti promijeniti, gurajte ovu, dobra je.

3. Dogodine – Ako je osoba kratkog pamćenja i riba u horoskopu, onda je ova izvlakuša k’o stvorena za vas. Čak je možete iskoristiti par puta svake godine, svakako će zaboraviti za nekoliko mjeseci. A godina neće nestati.

4. Samo da diplomiram – Zbog teške ekonomske situacije u državi, studenti su primorani da od prve godine fakulteta paralelno počnu sa radom. To rezultira da prosječno studiranje traje između 10 i 15 godina i tako ste mirni do neke 35. godine.

He he he

He he he

5. Laganini – Ako vas je upoznala k’o flegmatičnog i cool lika, što naravno niste već ste se koji mjesec uspješno pretvarali, onda može prihvatiti ovaj vaš izgovor s mišlju da ćete je na foru iznenaditi i u roku od 24 sata zaprositi i organizovati svadbu.

6. Džaba ćemo se istrošiti, i ovako nam je top – Glas razumnog alfe koji uživa striktno u ljubavi i naglašava da je voli, te da bi svadba bila samo bacanje para. U jednu ruku može biti atraktivno, jer djevojka može pomisliti da ste jako moderan muškarac.

Bacanje para

Bacanje para

7. Što ti se žuri da postaneš žena – Udarite joj na ego, to uvijek prolazi. Podstičite je da je mlada i da treba još da nosi svoj djevojački status i mladost ponosno, te da se odupire balkanskom konzervatizmu. Možda dobijete i koji seks gratis.

8. Ja bi sutra, ali kum… – Svalite na jarana koji će vam biti kum. Njemu je svejedno, a vama to mnogo znači. Lažite da mu posao visi o koncu, da nema para sad da se proteže za svadbu, te da mu je stari dobro bolestan. Suosjećajnost može biti samo plus u njenim očima.

9. Joooj jesi vidjela sniženje – Pokušajte skrenuti s teme i kupiti joj nešto. Napomena, ova izvlakuša je kratkog vijeka.

10. Čola nema slobodan termin – Obećajte joj da će Zdravko Čolić pjevati na svadbi i čekat će vas i 15 godina bez žalbi i rondanja.