Zbog velike akcije DM drogerija “Kupi jedan, plati jedan proizvod” formirani su ogromni redovi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, te su neke od glavnih ulica blokirane za saobraćaj. Veliki broj građana se odazvao ovoj akciji i požurio do najbližeg DM-a da, kao i obično, po pristupačnim cijenama kupe sve ono što im treba i ne treba.

Joj vjerujte mi, kad sam čula za ovu akciju da mogu platiti jedan proizvod i onda taj isti proizvod mogu sa sobom ponijeti kući obuzela me je neopisiva sreća. Odmah sam ostavila sve što sam radila i otišla sam u najbliži DM market u kom je bila ogromna gužva jer su, naravno, svi odmah čuli za ovu nevjerovatnu akciju tako da sam morala dobra dva sata čekati da kupim svoje tri kreme i dvanaest maski za lice po akcijskim cijenama u sklopu kampanje “Kupi jedan, plati jedan”. Ja sam oduševljena kako uvijek u ovoj prodavnici nađem sve ono što mi treba, a što nisam ni znala da mi uopošte treba. Još su taman napravili akciju u periodu odmah nakon plate, tako da, iskreno, nisam uopšte štedila već sam se otela kontroli i kupovala sve redom. Oni zaista poštuju svoje mušterije i generalno uvijek imaju ove pogodnosti što nisam čula niko da ima u Bosni i Hercegovini, a vjerovatno i u svijetu. Očarana sam svime što se dešava i jedva čekam da opet odem u sedmičnu DM nabavku proizvoda. Taman mi je usput i Konzum pa mogu hljeba i paštete kupiti za ručkove do daljnjeg” – izjavila je za naš portal Amela Maskara, vjerna mušterija DM drogerija.

Iz DM-a su za naš portal izjavili kako im je uvijek drago da obraduju svoje mušterije ovim akcijama, te da će već u toku narednog mjeseca biti organizovana ista akcija po sistemu “Uzmi jedan, plati jedan, ponesi kući jedan proizvod”.