OVAN – Mogla bi vam izgorjeti vikendica na planini ako je imate. Ako je nemate, mogla vi izgoriti vikendica nekome koga poznajete na planini. Ako ne poznajete nikoga, osluškujte stvari oko sebe, nekome će definitivno izgorjeti vikendica na planini. Doduše, nećete se pretjerano sekirati, koji god od scenarija da se desi. Opušteno ste ušli u jesen i jedino vas može malo zezati zanoktica, ali to je ok.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate.

BLIZANCI – Zaboravit ćete čarape i iskaznicu za tramvaj kod prijatelja, ali od drugih obveza nećete stići da ga pokupite danima. Za to vrijeme pokušajte piti čaj, jer je moguća blaža upala mokraćnih kanala i peckanje tokom pišanja. Ili je ipak triper što se pokupili kod onog prijatelja kod kojeg ste ostavili novčanik. Joj, s vama se nikad ne zna. Uglavnom kodnom koristite.

RAK – Klasični dosadni život vas očekuje i ove sedmice, eventualno bi se mogli iznenaditi nekim novim lakom za nokte.

LAV – Ni ovaj mjesec nećeš iskuirati potrebu da budeš u centru pažnje pa ćeš imati napade anksioznosti kada neko drugi bude u tom centru.

DJEVICA – Velika dilema je pred vama. Najbolje ćete je riješiti tako što ćete napokon prestati biti sitničavi.

VAGA – Bež ili bijelu košulju? Šta obući i zašto? Kome? Zbog čega? Nemojte ni izlaziti.

ŠKORPION – Odnosi sa partnericom bi se mogli popraviti. Ali neće. Zbog vas. Znate i sami zašto. Valjalo bi nekad ne biti toliko tvrdoglav i ne ponašati se prema ljudima kao šupak.

STRIJELAC – Opet ćete pretjerati s pićem. Kao i svake sedmice. Kao i svaki dan doduše. Pauza bi vam dobro došla. Ali ne mislimo na pauzu od 2 do 5. Već kao na pauzu od jedno mjesec ili dva, neki možda i koja godina ne bi bila loša.

JARAC – Još uvijek nam nije jasno zašto čitate horoskop ako ste jarac. Svakako ste beznadežan slučaj.

VODENJAK – Sve će biti okej mimosviejte, znamo da ti treba zagrljaj.

RIBE – Morat ćete birati između posla i sastanka s partnerom. Bukvalno, kad završite s poslom, imat ćete slobodno sat vremena da odlučite gdje ići s partnerom na sastanak.