OVAN – Ovaj mjesec biste opet mogli biti naivni i dobri prema svima. Jedna ili dvije osobe vas neće zajebati, za ostale ne možemo da garantujemo

BIK – To što ste nezavisna i jaka žena bi vam moglo ovog mjeseca predstavljati problem jer ćete se susresti s bubom koja ima sedamnaest nogu i četiri krila, a budući da ste jako žensko neće biti mogućnosti da pogazite svoje principe i zamolite neko muško da vam pomogne i ukloni bubu.

BLIZANCI – Ovaj mjesec biste se mogli pitati šta radite sa svojim životom, da li vam je zaista ok da radite 1004 sata sedmično za minimalac. Moguće je da ćete završiti u nekoj kafančugi razmišljajući o ovome.

RAK–.Vi ćete, kao i obično, da budete fini i romantični i ovaj mjesec. Budući da jesen dolazi, bit ćete romantični i objavit ćete 569875. fotografija lišća koje pada s grana jer je to sve preromantično i uvod je u vaše omiljeno godišnje doba.

LAV – Budući da se ljeto završava i više nemate gdje da pokazujete svoje zmijsko tijelo, vrijeme je da se počnete toviti i da nekad tamo u januaru odlučite da ćete ići na dijetu i u teretanu.

DJEVICA – Ovaj mjesec ćete biti još naporniji nego inače svojim kolegama na poslu ako je to uopće moguće, a mislili smo da je nemoguće. Postoji velika šansa da će vas neko od kolega na poslu gađati heftaricom jer ste naporni.

VAGA– Spremanje zimnice će vam biti vrhunac ovog mjeseca.

ŠKORPIJA – Tokom oktobra imat ćete divne i romantične trenutke sa svojim partnerom ili partnerkom koje će da prate divljački seksualni odnosi ne nužno s istom osobom. Yolo, bitno je da će neko biti tu. Prehladu ste imali prošli mjesec pa nemojte ovaj.

STRIJELAC – Gledat ćete iste YouTube videe i mnogobrojne blogere i vlogere koje i inače pratite. Možda ne bi bilo loše da pozovete stare prijatelje i s njima kafu popijete koja uključuje vaš izlazak iz kuće. Ne valja uvijek biti asocijalno govno.

JARAC – Ovog mjeseca ćete da radite više nego inače da biste mogli nadoknaditi sve ogromne troškove koje ste imali u prethodnim mjesecima kada ste bacali čil.

VODOLIJA – Bit ćete opet drugačiji i posebni, te ćete kao i obično ljudima da idete na živce zato što ste drugačiji i posebni. Nemojte brinuti, do njih je, nije do vas niti je ikada bilo.

RIBE – Zašto nas pratite još uvijek? Em vam ne možemo pomoći, em nećemo.