OVAN – U toku januara nastavit će da vam se mijenjaju planovu i vezi sa planovima koje ste imali, a koji su vezani za različite planove koje imate ili ste imali ili ćete imati. Opušteno, fakultet ćete završiti samo je pitanje godine. A realno to nije problem nikakav, bitno je da ste vi živi i zdravi.

BIK – Nemojte biti ljubomorni na jaranicu koja se udaje ovog mjeseca, udavali biste se i vi da niste tolika pegla, bolje da radite na tome da prestanete srati i jesti govna kad ste u vezi. Ili da ste trudni kao što je ona jer realno ko se normalan udaje u januaru, em se nema para em je hladno.

BLIZANCI – Familija vas ni ovaj mjesec neće popustiti sa pitanjima dokle je fakultet, kako ide posao i kad se ženiš. Doduše ovo možete računati kao godišnji horoskop, a ne samo mjesečni. Ako ne završite fakultet u septembru prebacite se u Kiseljak. Malo ste pod stresom jer ste nenormalni.

RAK – Vaša emotivna duša je puna nakon ovako divnog prazničnog perioda. Volite život, volite ljubav, volite sebe, zaljubljeni ste u zaljubljenost i to je tako lijepo i treba da bude. Mi vas podržavamo.

LAV – Mi zaista ne razumijemo iz kog razloga lavovi čitaju naš horoskop još uvijek. Za vas baš lupamo gluposti i izmišljamo toplu vodu jer vam, ruku na srce, ne možemo mnogo pomoći.

DJEVICA – Oj kako ste vi peglativni i pegla ljudi. Ovog mjeseca ćete specifično Bikovima ići do te mjere na živce da postoji velika šansa da će vas neko od njih štocirati. Prestanite biti naporni i idite se seksajte.

VAGA – Isto kao djevica samo se ne morate više seksati nego trebate više generalno živjeti u trenutku.

ŠKORPIJA – Napokon ćete se sjetiti gdje je ona lova koju ste zaštekali u dušek. Ovaj mjesec ćete se možda opet seksati sa svojom djevojkom ukoliko ona bude fina, mirna i poslušna i zaradi mogućnost seksa sa vama.

STRIJELAC – Ovaj mjesec ćete biti nadahnuti da pišete pjesme i imate divlji seks na krovu auta dok unutra svira Džala Brat. Uživajte i koristite kondome.

JARAC – Ovaj mjesec ćete biti dosadni baš kao i prethodnih 56 mjeseci. Nemamo vam ništa pametno za reći, ništa se ne dešava i ništa ne radite novo i to je vama ok.

VODOLIJA – Ne možemo da skontamo da li ste vi ludi rođeni ili vas je društvo učinilo ludima. U svakom slučaju sve ispite ćete da položite i imat ćete još samo tri četiri svađe sa šalterušama u januaru.

RIBE – I dalje ste izdajnički otpadak ali vidimo da vam je okej totalno da živite s tim tako da vas mi ne bismo više zadržavali.