Početak je godine. Vaše zvijezde vam predviđaju razne stvari. Pročitajte šta vam donosi prvi mjesec.

 

OVAN – Postoji šansa da vas momak/djevojka prevari. Ako nemate partnera postoji šansa da vas je već partner prevario pa ste ga ostavili. Ukoliko nemate partnera provjerite da niste zaboravili kako imate partnera kog vi varate jer mislite da nemate partnera. Doduše, nećete se pretjerano sekirati, koji god od scenarija da se desi.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate.

BLIZANCISlomit ćete porculansku vazu kod prijatelja koji vam je ujedno i ljubavnik koji vam je jaran koji vam je i sestra i drug. Možda mu/joj usput i srce slomite, ali vaza je bitna. Dakle savjet vam je da ostanete u svojoj pećini i ne izlazite nigdje i ne radite ništa ni sa kim.

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek, gledati da se šta u kući ne pokvari, da su odnosi okej. Klasični dosadni život vas očekuje i ove sedmice, eventualno bi se mogli iznenaditi nekom novom serijom na FOXu ili da počnete gledati sami kolumbijske sapunice (logično jer svaka ima sretan kraj što je suštinski i najbitnije)

LAV – Izađi, zabavi se, iskuliraj. Čak iako tvoj ponos nije najveći na svijetu to je ok.

DJEVICA – Velika dilema je pred vama. Najbolje ćete je riješiti tako što ćete napokon prestati biti cjepidlaka naporna i već jednom obucite crne čizme i idite do granapa.

VAGA – Kilo gore, kilo dole, januar je, to je ok, nema potrebe odmah u teretanu da idete.

ŠKORPION – Odnosi sa porodicom i sa djevojkom bi se mogli popraviti. Ali neće. Zbog vas. Znate i sami zašto. Jer ste tvrdoglavo govno. Valjalo bi nekad ne biti toliko tvrdoglav i ne ponašati se prema ljudima kao prema stvarima.

STRIJELAC – Opet ćete pretjerati s pićem. Kao i svake sedmice. Kao i svaki dan doduše. Pauza bi vam dobro došla. Ali ne mislimo na pauzu od dva do pet. Već kao na pauzu od jedno mjesec ili dva, neki možda i koja godina ne bi bila loša. Ali mosa podrška, you do you.

JARAC – Zar još uvijek postoji neki jarac koji čita naš horoskop? Odustanite, mi vas ne možemo spasiti.

VODENJAK – Šta god da ovdje piše vi ćete drugačije i po svom. Samo nek je mimo svijeta. Zato nećemo ništa ni pisati, pa se pojedite od znatiželje. I nemojte zvati i nemojte nam dolaziti u redakciju. Molimo vas. I nemojte uredniku zapaliti auto.

RIBE – Morat ćete birati između posla i sastanka s partnerom. Bukvalno, kad završite s poslom, imat ćete slobodno sat vremena da odlučite gdje ići s partnerom na sastanak. Potresna dilema.