Kulturni centar Mikser House koji je u Sarajevu otvoren početkom septembra ove godine mijenja svoj fokus i način rada u okviru ovog urbanog prostora u Sarajevu. Kako Šatro ekskluzivno saznaje, nakon tri mjeseca poslovanja Mikser uvodi novi sadržaj.

Naime, pored dosadašnjeg alternativnog sadržaja u isti će od prvog januara biti uvedena i raznovrsna ponuda okusa šiša i čarobnih čajeva.

“Znate kako alternative svirke, razna druženja, koncerti i izložbe pasa su super ali ono što je još bolje je kad od nečega imate profit kojim možete platiti tipa struju, vodu i eventualno grijanje. Iz ovog razloga, kao i zbog mnogobrojnih upita naše klijentele od ponedjeljka u ponudu uvodimo šiše po najpristupačnijim cijenama sa najrazličitijim bojama crijeva. Trenutno razmišljamo da jednu večer sedmično pretvorimo u turbić folkić night uz pomoć koje bismo zaista mogli da ugostimo dio naše postojeće ali i dio nove, elitnije klijentele” – izjavio je za naš portal Ivan Lalić, osnivač i direktor Miksera.

Kako navode iz Miksera, odlično će biti i to što će žar za šiša moći da dogrijava prostoriju, jer se do sad dešavalo da se gosti žale na nedovoljno ugrijan prostor, a da pri tom zbog visine prostora, neće biti zadimljeno kao u drugim šiša barovima u Sarajevu.

Na otvorenju eminentnog objekta nastupat će Rasta i Buba Corelli sa pjesmom Habibi, jer to mora biti malo orijentalno ipak. Biće i nekih cura obučenih u nešto što podsjeća na one trbušne plesačice, uglavnom to nešto orijentalno.