Udruženje visokih škola Kiseljak nudi novogodišnju ponudu za sve studente Univerziteta u Sarajevu koji žele da svoje studentske dane provedu učeći od najvećih stručnjaka uz minimalnu količinu stresa.

Naime, kako nam iz ove institucije javljaju, student koji se prebace sa sarajevskog Univerziteta na kiseljački i upišu fakultet, dobit će po završetku istog diplomu još jednog fakulteta gratis!

“Znate kako, mi želimo da našim studentima olakšamo put do diplome, da uživaju u studentskim danima i da se uopće ne stresiraju oko toga koji kolokvij imaju kada. Ovdje su svakako sva bitna djeca Sarajeva koja će nas u budućnosti predstavljati i sa kojima će se naša država ponositi kad budu premijeri i predsjednici tako da njima je dovoljan taj budući stres, ne moraju se još i na fakultetu peglati” – izjavio je za naš portal profesor Pravnog fakulteta Enes Prenos.

Njegov kolega također ima slično mišljenje.

“Iskreno da vam kažem koliko su me izjebali na Pravu u Sarajevu planiram da se prebacim bez da im uzmem tu drugu diplomu. Platim i ne jebe me niko za moje pare. Ovdje platim i još mi svoje frustracije u krilo istresa ko stigne, jer je to po zakonu. Nema šanse, odoh ja u Kiseljak pa taman da budem pravnik doktor. Mislim jebiga, jeste da mi te ljude zajebavamo ali ono šansa da će oni naći posao prije nas iz Sarajeva je velika” – izjavio je za naš portal student iz Sarajeva, Amir Obligacija.