Najekskluzivnija avio kompanija na svetu ponudila je danas Aleksandru Vučiću mesto izvršnog urazumljivača pilota na svetskim letovima kompanije. Tako se s pravom može reći da se pred premijerom Vučićem nalazi ponuda od 120 hiljada mesečnih evra, luksuzan konforan stan za osamnaestoro u Dohi, beneficirani radni staž i dvadesetčasovno radno vreme. Iz Qatar Airwaysa kažu da je ovo ponuda koju nije nimalo lako odbiti, a da su je dosad ponudili samo Vučiću.

“Kad uzmete u obzir i platu i smeštaj i sve što obezbeđujemo, ovo je izuzetna ponuda. Radno vreme možda bi nekom drugom i bio problem, ali premijer toliko radi i na trenutnom poslu. Ili bar tako govori. Ako su njegove reči sušta istina, evo prilike da se to i dokaže. Posao je stresan, i zahteva od izvršioca da je u svakom momentu dostupan za preporuku, savet, sugestiju, glas razuma, odluku i upravljanje. Zato karijera na tom mestu i traje manje od premijerske, ali je plata oko 80 puta veća”, saopštili su iz Qatar Airwaysa.

Uvažavajući premijera Vučića, njegovu organizovanost i moralnu vertikalu, rok za odgvor je tri dana, budući da ni QA a ni Vučić ne bi sebi dozvolili da toliko čekaju na odgovor i popunjavanje radnog mesta. “Kupio nas je spotom, ali još više izjavom da bi volio da njegova deca rade što više, samo da imaju posao. Evo prilike i za mnogo rada, i za veliku platu. Neka vidi, pa neka javi”, zaključuju iz Qatar Airwaysa.